Anti-Hollywood,  Film Review,  Movies

Review | Den Sidste Rejse

Tilbage i 1999 var Lasse Spang Olsen med til at sparke gang i den nye generation af danske film med I Kina spiser de hunde. Her 13 år efter, er det åbenlyst at han ikke skal have meget kredit for den film, det er blevet helt tydeligt at det var Anders Thomas Jensens manuskript og de gode skuespillere som fik filmen til at virke. Med Den Sidste Rejseslår han fast, med syvtommer søm, at han ikke skal have lov til at komme inden 13 kilometers afstand af et filmset.

Manden er 100% talentløs, han kan ikke instruere og han kan bestemt ikke skrive dialoger. Det hjælper heller ikke at han har sat Finn og Jacob i hovedrollerne, et makkerpar hvis humor for længst har overskredet sin udløbsdato, hvis de altså overhovedet har været sjove på noget tidspunkt. Det er ikke fordi, at jeg glemt at sætte stjerner på denne anmeldelse, der er bare ikke nogen at give og filmen bliver med garanti omtalt igen, når vi begynder at gøre worst of the year listen op. Undgå under alle omstændigheder, med mindre at du har lyst til, at se Finn og Jacob nøgen i et badekar.

Hvad kan man lære om det pågældende land?

Politiet er urealistisk tålmodige, alle andre ville have tævet Finn Nørbygård med bats.

Hvad kan Hollywood lære?

Stuntmænd skal holde sig til at få slag i hovedet.

Instruktør: Lasse Spang Olsen  Forfatter: Lasse Spang Olsen  Medvirkende: Finn Nørbygård, Jacob Haugaard, Dorte Daugberg og Gerard Bidstrup  Udgivelsesår: 2011  Land: Danmark  Spilletid: 86 min

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.