Anti-Hollywood,  Film Review,  Movies

Review | Yattâman

Yattâman er en yderst underlig børnefilm, skabt gennem en visionær instruktørs nærmest uendelige kreativitet. Halvdelen af filmen er fyldt med semi-dårlige computereffekter og den anden halvdel er ikke rigtig egnet for børn. Der er skumle seksuelle undertoner over det hele, det er groteskt på et nærmest bizart plan og så har pangfarver førsteret frem for alt andet… nu når jeg tænker over det, så er det sådan set bare Spy Kids på japansk.

Jeg fandt flere af scenerne hysterisk morsomme, men det var sjældent af den rette grund. Yattâman bør kun ses af fans af forlaget, folk der gerne vil have japansk sukkersyge og psykopater som undertegnet.

Hvad har jeg lært om det pågældende land? Gigantiske robotdele er billige i Japan, plus det faktum at, stort set alle japanske sætninger kan oversættes til “I want to fuck you!”

Hvad kan Hollywood lære? En smule galskab gør ikke nødvendigvis en film bedre, men det gør den mere seværdig.

Instruktør: Takashi Miike  Forfatter: Masashi Sogo, Tatsuo Yoshida  Medvirkende: Shô Sakurai, Sadao Abe, Kyôko Fukada, Saki Fukada, Katsuhisa Namase og Kendô Kobayashi  Udgivelsesår: 2009  Land: Japan  Spilletid: 119 min

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.