GaGa Says

Tegnefilmpodcasten Episode 33: Welcome To the Space Show – featuring me!

I den forgangne uge havde jeg den store ære, at være gæsteanmelder på den fremragende danske podcast, Tegnefilmpodcasten. Der skulle snakkes om anime-filmen Welcome to the Space Show, som er blevet rost til skyerne filmverdenen over, et faktum som podcastens vært Martin Houlind og jeg ser ganske uforstående på. Welcome to the Space Show er en visuelt flot film, men så er der heller ikke meget mere positivt at sige om det (hvis man ser bort fra den talende hund).

Besøget gik godt, hvis man ignorerer lyden af min stemme og de dumme ting jeg siger. Martin Houlind giver filmen tørre tæsk og gennemgår hvorfor den ikke virker, mens jeg i baggrunden giver manden ret og samligner filmen med lamme Hollywood-film, på et ganske tyndt grundlag.

Så tag et smut forbi Tegnefilmpodcasten og lyt med, ikke fordi man skal høre hvad jeg siger, men fordi alle kunne bruge flere klassiske tegnefilm i deres liv og der leveres et informativt, intelligent show hver eneste gang (altså de gange hvor jeg ikke er med).

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.