Good News / Bad News,  News

A Good News / Bad News Thing: September

Det er stykke tid siden, at denne artikelserie har været at finde her på siden og jeg lader bare som om, at det er fordi der ikke har været nogen nyheder og intet har at gøre med dovenskab… Under alle omstændigheder er her lidt blandet “breaking” news. (I er velkommen til at spørge TV2News, om jeg bruger det ord rigtigt.)

THE GOOD

Terriers Movie Kickstarter
Ikke rigtig en nyhed eller for den sags skyld sandheden, men kan da have lov til at drømme.

Terriers var en fantastisk tv-serie, som også vandt hæder her på siden tilbage i 2010, men den blev desværre cancelled alt, alt for tidligt af Fox. Ted Griffin, seriens skaber, sagde for nylig i et interview, at han overvejer at sætte en Kickstarter op for at skaffe penge til filmen. Han sagde det for sjov, hvilket er synd, fordi han må da godt få nogle af mine penge…

Spike Jonze’s Her
Spike Jonze er tilbage i instruktørstolen og det ser dejligt mærkeligt ud.

Der har været stille på Spike Jonzes film-CV for nylig, men nu ser det ud til at der er mere galskab på vej. Jonze har tidligere lavet film som Being John Malkovich, Adaptation og Where the Wild Things Are. Jeg og filmindustrien har brug for kreative folk som ham, til at skabe de specielle og underlige oplevelser, som Hollywood ellers ikke tør at satse på. Hans nye film, Her, kommer til at handle om en ensom forfatter (Joaquin Phoenix) der bliver forelsket i en kunstig intelligens. Ud fra Jonzes tidligere film og hans musikvideoer (Beastie Boy – Sabotage, Björk – It’s Oh So Quiet og Fatboy Slim – Weapon of Choice med Christopher Walken) så er der næsten garanti for weirdness.

Netflix / HBO DK Edition
Streaming Servicerne kommer til Danmark, men bliver det lige langsomt og dårligt som de andre muligheder?

Det glæder mig, at de større streaming services endelig kommer til Danmark, nu når de muligheder vi har i forvejen enten er for dyre eller for dårlige… eller begge dele. Det er dog vigtigt, at de går hele vejen og ikke bare springer over hvor gærdet er lavest. Hvis jeg skal betale for Netflix, så skal det være tilsvarende billigt som den amerikanske modpart, omtrent det samme store udvalg og så skal kvaliteten være i top. På den anden side, hvis de bare skal konkurrere med services som TV2 Play, så kan jeg lige så godt se film på dvd og det har jeg bestemt ikke lyst til.

Jersey Shore Ends
Det er slutningen på en æra, desværre er folkene stadig kendte.

Efter overraskende mange år på skærmen, så lukker MTV dørene for reality serien Jersey Shore. Det er egentlig ikke fordi at jeg ser serien, men jeg er bare træt af at folk bliver kendt for ingenting og desuden er seriens karaktergalleri en skændsel mod menneskeligheden. Jeg kunne godt ønske mig, at alle reality serier afsluttes, at disse folk bliver glemt og man går tilbage til en tid, hvor man rent faktisk skulle udrette noget for at blive kendt. Desværre er serierne kun halvdelen af problemet, der er jo et publikum til den slags fordummende fjernsyn.

Apple Patent to Stop Texting in Cinemas
Det er en rar tanke, men det er nok ikke hvad det skal bruge til…

Apple har søgt om et patent på teknologi, som er skabt til at blokere telefoni, sms’er og lignende på specielle lokationer. De vil sikkert bruge det til et eller andet vigtigt, men jeg kunne godt tænke mig at de hjalp med at forsvare biograferne for idioti. Der er selvfølgelig også et par andre løsninger; publikum kunne jo bestå af fornuftige, velopdragede mennesker og vi kunne få Alamo Draft House biografer i Danmark.

 

THE BAD

R.I.P. Michael Clarke Duncan & Tony Scott
Vi har mistet to af de store i filmbranchen.

Det kommer jo til at ske for os alle, men det gør det ikke lettere at sluge. Vi har mistet to store personligheder fra filmverdenen. Tony Scott, bror til Ridley og instruktør på film som Top Gun, True Romance, Man on Fire, The Last Boyscout, Crimson Tide og Enemy of the State, blev 68.

Den bogstavlig talt store mand, Michael Clarke Duncan er også gået bort, men han nåede at give os mindeværdige præstationer i film som The Green Mile, Armageddon, Sin City, Planet of the Apes, Daredevil og The Island. Han blev 55.

Erfaringer siger at sådanne dårlige nyheder ofte kommer i hold af 3 og derfor sidder jeg tilbage med den utrygge følelse, at vi kunne miste andre af de store ældre stjerner så som Clint Eastwood eller Morgan Freeman. Men man kan jo kun håbe på det bedste, hvilket betyder at det må være Chuck Norris’ tur.

Sam Raimi Blocks Unofficial Evil Dead
Lille ukendt firma prøver at lave Evil Dead direkte-til-dvd film, Sam Raimi siger stop.

Hvorfor er det en dårlig nyhed, at Sam Raimi sætter en stopper for et lille b-firmas uofficielle remake af Evil Dead? Det er skam fordi han kun satte en stopper for den og ikke hans egen remake, der er på vej eller den horrible Wizard of Oz film, som han allerede har lavet. Jeg kunne godt lide Raimi i de gode gamle dage, men det ser ud til, at han tager den samme vej som Tim Burton og det er bestemt ikke en positiv ting.

Sony Making Will Smith’s Vampire Bible-tale
At Sony giver Will Smith penge til at lave en bibelshistorie med vampyrer, gør mig nervøs, men ikke på den måde du tror.

Mange mennesker er trætte af Will Smith, jeg er overordentligt træt af vampyrer, men det der går mig på ved denne nyhed er at vi skal have endnu bibelsk religionsfilm. Jeg har tidligere nævnt, at jeg er træt af at se film om anden verdenskrig og zombier, men religion er right up there.

First Images of The New Robocop
Ikke i nærheden af den klassike og ikoniske RoboCop, men dette er nok ikke the final product…vel?

Vi har fået de første setfotos af José Padilhas kommende RoboCop remake med Joel Kinnaman, Gary Oldman, Samuel L. Jackson, Abbie Cornish, Michael Keaton og Jay Baruchel. Internettet er gået i selvsving og jeg kan heller ikke lide hvad jeg ser, men er det man ser nu også vigtigt. Det er jo ikke 1952 mere (desværre) hvor det man satte foran kameraet, med forbehold også var det man så på det store lærred. I dag kan man jo ikke optage et eneste sekund af en stor blockbusterfilm, uden at det bliver dækket af et lag af computereffekter, der skal tweekes farver og alt muligt andet, så dragten kommer nok ikke til at se sådan ud i det færdige produkt. Desuden er den klassiske RoboCop dragt, rimelig sat i 80’erne og ville ikke virke idag…

Danish Cinemas (…again)
Ingen ParaNorman med original tale, ingen Dredd i 3D og Paul Thomas Anderson’s The Master kommer først til januar.

Dette er en tilbagevendende dårlig nyhed, så derfor ikke rigtig en nyhed, bare en påmindelse om at de danske biografer stadig stinker. Når man ser bort fra alle de dårlige mennesker, omtalt tidligere, der sidder ved siden af én i sæderne, så er der mange andre ting at brokke sig over. Jeg ville gerne se stop-motion filmen ParaNorman i biografen, men sgu da ikke på dansk. Dredd er en af de forsvindende få film som jeg rent faktisk gerne ville se i 3D, men det kan jeg selvfølgelig ikke få lov til. Jeg ved godt, at det ikke rigtig er biografernes skyld, men hvad sker lige for at jeg skal vente helt indtil januar med at se Paul Thomas Andersons The Masteri de danske biografer? På det tidspunkt, har jeg da købt den på blu-ray andre steder fra.

 

THE BROKEN

Official Announced Metal Gear Solid Movie
Hideo Kojima sagde engang nej til Uwe Boll, men burde dog sige nej til det hele…

Hideo Kojima, skaberen af den populære stealth-serie Metal Gear Solid, sagde engang “Hold dig fra min skabning, Uwe Boll, din latterlige talentløse nar!” hvilket kun kan være den mest fornuftige sætning nogensinde. Men det er faktisk ikke fordi, at Uwe Boll ikke skal lave filmen, ingen skal. Metal Gear serien har altid være et værktøj for Kojima, for at han kunne udleve sin indre filminstruktør og lave sindssyge japanske fortællinger, men det kan man ikke bare overføre til et andet medie. Det ville heller ikke hjælpe, hvis man satte Kojima selv i instruktørstolen, for som man har set i flere af spillene, så er hans geni/galskab ofte uhyggelig tæt på at implodere og trække alt potentiale med i dybet.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.