Anti-Hollywood,  News

Anti-Hollywood: Endless Delays

Der har været et utal af uofficielle forsinkelser og henover sommeren har der heller ikke været ret meget på siden. Jeg kunne selvfølgelig bare sige at, det hele skyldes en god forlænget sommerferie, jeg ville ønske det var så vel, men der har været en del personlig tumult som jeg ikke vil kede folk med, så lad os bare afskrive det som dovenskab. Men det er alt sammen bag os og nu er det endelig blevet tid til en ny rejse ud i den store filmverden og vigtigst af alt, væk fra Hollywood.

Som det så stille og roligt blev annonceret af Martin Houlind, en ven af siden, ovre på Tegnefilmpodcasten, så starter Anti-Hollywood Week 2: Parole Granted den første oktober, altså nu på mandag. Som et nyt element denne gang, sniger der sig også et par spil ind og jeg ved godt at de amerikanske computerspil ikke bliver lavet i Hollywood, men disse spil går så skarpt i mod den amerikanske måde at gøre ting på, at de passe perfekt ind her.

Jeg afslører ikke hvilke film som er med på den endelige liste endnu, men jeg kan love at man kommer vidt omkring. Hvis man kigger herunder, kan man jo lege en lille omgangs nations-bingo og se hvor mange af disse lande man selv har set film fra. Der kommer mere info løbende og det hele går, som sagt, i luften på mandag, så ha’ læsebrillerne klar.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.