2011,  Best Ofs

MMXi: Best Effects

Runners-Up: Super 8, Attack the Block, Rise of the Planet of the Apes og Sucker Punch

Selv efter skiftet over til de positive kategorier, så er der stadig et par dårlige film som hænger ved. Jeg har sagt mange negative ord om Sucker Punch, men jeg har svært ved at sige noget i mod computereffekterne. Den fantasifulde verden, med kæmpe robotter og andet habengut, er flot lavet og så er det bare synd at resten ikke kan følge med. Når man snakker om store robotter, så er det svært at komme udenom Transformers: Dark of the Moon og det er da også årets vinder. Michael Bays oppustede og tåbelige tredje film om de forvoksede legetøjsrobotter er sgu en fryd for enhver actionfans øjne, så længe der ikke er nogle af de stupide mennesker på skærmen.

Jeg var også imponeret af motion capture teknologien i Rise of the Planet of the Apes. Andy Serkis leverer endnu en god præstation bag computereffekterne, men jeg føler at effekterne i resten af filmen, desværre er alt for svingende. Double Negatives blanding af praktiske og computergenererede effekter er yderst effektiv i Attack the Block, de får virkelig meget ud af det begrænsede budget. Sidst, men ikke mindst, fandt jeg effekterne i J. J. Abrams Super 8 ganske suveræne. Den voldsomme togulykke var storslået og så er jeg en af de få folk, som rent faktisk syntes godt om designet af rumvæsnet.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.