2011,  Best Ofs

MMXi: Best Choreography

Runners-Up: Warrior, Black Swan, Legend of the Fist og BKO: Bangkok Knockout

De dårlige film forsætter med at invadere kategorierne og tager pladserne fra de gode film. BKO: Bangkok Knockout og Legend of the Fist: The Return of Chen Zhen er begge jævnt elendige film. BKO er lavet af folkene bag Ong Bak, desværre helt uden Tony Jaa. Det medfører alle de ting man kunne forvente, slåskampene er brutale og skuespillet er himmelråbende dårligt. Donnie Yen er, som altid, en ren ninja i de få kampscener der er i Legend of the Fist.

Hvis en film handler om en MMA-turnering, så er det rimeligt vigtigt at det virker troværdigt hver gang de går i ringen, heldigvis skuffer Warrior ikke. Kampene er intense og spændende. Skuespillerne sælger varen godt og så er Tom Hardy intet mindre end et monster. Black Swan er en outsider blandt de nominerede, da der slet ikke er nogen som får tæv. Til gengæld er ballet-koreografien elegant og mesterligt udført.

Det er dog Takeshi Miikes 13 Assassins og dens 40-minutter lange actionfyldte klimaks, som tager sejren i denne kategori. En afspærret by, hundredevis af samuraier og blodig kamp til døden. Det er imponerende, hvor meget der sker, hele tiden, over det hele, i filmens episke afgørende kampscene. Der er lagt utrolig fokus på kampstil, detaljer og momentum. Det er en fantastisk scene i en fantastisk film.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.