2011,  Best Ofs

MMXi: Best Cinematography

Runners-Up: Drive, The Tree of Life, Sherlock Holmes: Game of Shadows og Sucker Punch

Jeg lover, at dette er den absolut sidste gang, at jeg snakker om dårlige film fra filmåret 2011, men lige som det var tilfældet for effekterne i Sucker Punch, så er den film også flot filmet. Der var én scene i Sherlock Holmes: Game of Shadows, der alene var nok til at få filmen nomineret i denne kategori. Den store flugt igennem skoven er fremragende filmet, jeg var meget imponeret af måden at kameraet blev ført i den scene og resten af filmen er også udmærket.

I det at The Tree of Life er mere en visuel collage end en reel film, så er det en god ting at den billedstrøm man får, er yderst fascinerende. Det er en meditativ rejse gennem livet fortalt med flotte billeder i stedet for en historie. Billedsiden af Drive leger af og til med det meditative, men kameraet fanger samtidig også en stemningsfyldt tone gennem hele filmen.

Matthew Libatiques cinematography i Black Swan er lige så stor del af den dystre ballet som danserne er. Jeg var tryllebundet af hans smukke billeder, på samme fod som det der skete i de billeder.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.