GaGa Says

On the Fifth Day of Christmas…

Det virker forkert, at vi er kommet en lille uge ind i juledagene og der har ikke været smagen af jul bag en eneste af disse låger. Det bliver der dog rettet op på med det samme og til opgaven hiver jeg, ikke blot min yndlings julefilm, men også en af mine absolut favorit film generelt, frem. Den dystre og absurde stopmotion film, Nightmare before Christmas, beviser at man sagtens kan fejre julen uden at blive kvalt i sødme. Jeg elsker hver eneste lille del af denne film. Alt lige fra Tim Burtons design, Henry Selicks instruktion, det skøre voicecast, de sublime sange og Danny Elfmans fantastiske musik. Det er en film som jeg ser mindst et par gange om året og den har selvfølgelig en fast plads i december. I år kan man jo passende gå i biografen og se den fra en lidt anden vinkel, da 3D genudgivelsen har premiere på torsdag. “What’s this? WHAT’S THIS?”

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.