GaGa Says

On the Fourth Day of Christmas…

Julegaverne kom tidligt for iPhone-ejere, da Chair Entertainment besluttede at udgive det længe ventede Infinity Blade II, for et par dage siden. Som bekendt var jeg ganske begejstret for originalen og udråbte det til det bedste mobilspil sidste år. Med efterfølgeren har de finpudset og udvidet stort set alt. Det er stadig det bedste kamp-system på en mobilplatform, men nu historien meget bedre og længere, valgmulighederne er betydeligt øget med dualwield, økser og et nyt enchantment system. Det er også blevet endnu flottere og det er uforståeligt hvordan de kan lave den slags grafik, på en telefon. Det koster lidt mere (42 kr.) end de fleste iPhone spil, men der er masser timers fantastisk gameplay og Chair plejer at være gode for et hav af gratis updates.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.