GaGa Says

On the Sixth Day of Christmas…

Vi bibeholder “the holiday spirit”, det er bare ikke helt den samme “holiday”. Selvom Costume Quest handler om Halloween, ikke jul, så er charmen og glæden den samme. Spillet er et simpelt og hyggeligt lille rollespil, som handler om en folk børn som blot vil fylde deres poser med slik på Halloween, men i stedet støder på uhyggelige monstre. Når de bekæmper disse uhyrer, forvandler de sig til det som de er klædt ud som og der er masser af kostymer at vælge i mellem, bl.a. The Statue of Liberty, robotter og enhjørninge. Spillet er lavet af Double Fine, folkene bag spil som Brütal Legend, Psychonauts og Stacking, så man ved at humoren er i top. Det er sødt lille spil, som ikke koster meget (ca. 50 kroner) og kan hentes på Xbox Live og Playstation Network, så sæt en kop varm kakao over og gør klar til hygge.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.