GaGa Says

On the First Day of Christmas…

Hvorfor ikke fejre begyndelsen af denne glade julemåned, med en tur tilbage til dengang hvor julen betød noget. Dengang man var barn, hvor julelysene bragte glæde og man næsten ikke kunne vente på at julemanden skulle komme forbi med gaver på den store aften. Det var også dengang hvor man sagtens kunne lave tegnefilm til børnene, som var stille, rolige og charmerende uden nutidens påtvungne overdrevne hastighed, selvlysende skrigende dyr og sjæleløs plat humor. Det var dengang, hvor man tog på eventyr i hundrede meter skoven med Peter Plys, Tigerdyr, Grisling og alle de andre. Det var gode tider, men de behøver heldigvis ikke at være blot et minde. Tidligere på året fik vi nemlig et spritnyt Peter Plys eventyr, under den simple titel Winnie the Pooh, holdt i den klassiske stil og det er fantastisk. Sjov, charmerende og en rar pause fra alle de computeranimerede film nu til dags.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.