GaGa Says

On the Second Day of Christmas…

Denne første fredag i december trænger til noget helt specielt, så som et ordentlig skud euforiserende stoffer. Derfor bringer jeg hermed traileren til Wrong, den nyeste film fra Quentin Dupieux, manden bag Mr. Oizo og Rubber. Hvis man kan lide film, lige så meget som jeg kan, så bør man den med det samme og her er et link til min anmeldelse (Rubber). Wrong ser endnu mere crazy ud end Rubber og det siger en del. For god ordens skyld, får I også lige en synopsis, ikke fordi det hjælper noget.

“Dolph searches for his lost dog, but through encounters with a nympho pizza-delivery girl, a jogging neighbor seeking the absolute, and a mysterious righter of wrongs, he may eventually lose his mind… and his identity.”

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.