Film Review,  Movies,  Nights of Horror

Review | Paranormal Activity

Lige siden The Blair Witch Project gjorde “found footage” genren populær, tilbage i 1999, har Hollywood spyttet et utal af lignende film ud og publikum æder det råt. Studierne har spottet en guldgruppe, da denne type film er nemme og billige at producere og profitten er skyhøj. Paranormal Activity kommer ind som et perfekt eksempel på dette, budgettet er minimalt og det er en af de bedst indtjenende horrorfilm nogensinde. Det er noget, som jeg har kæmpe store problemer med at forholde mig til.

For første, har jeg altid et lille problem, hvis en film tjener sindssyge summer af penge, fordi det gør bare at vi får uendelige efterfølgere i samme spor, i stedet for at man finder på noget nyt. Derefter er det nok, om noget, det vigtigste element i horror, at begivenhederne er skræmmende og der er, efter min mening, intet i disse film som er uhyggeligt. Jeg har aldrig været den største fan af The Blair Witch Project, men jeg kan ikke benægte dens effektivitet. Paranormal Activitys struktur ødelægger enhver spænding. Man ved altid hvornår der sker noget og hvornår der ikke gør, det gør det næsten umuligt at blive chokeret af noget som helst. Til sidst, har jeg faktisk lidt svært ved at kalde Paranormal Activity en film. Det er selvfølgelig en film, men for mig virker det mere som noget, der burde vises i fjernsynet og ikke på det store biograflærred.

Instruktør: Oren Peli  Forfatter: Oren Peli  Medvirkende: Katie Featherston, Micah Sloat, Mark Fredrichs, Amber Armstrong og Ashley Palmer  Udgivelsesår: 2007  Land: USA  Spilletid: 86 min

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.