Film Review,  Movies,  Nights of Horror

Review | Saw 3D: The Final Chapter

Skaberne af Saw-serien, har så stor forståelse for hvad folket vil have, at i dette sidste kapitel er vi så heldige, at vi får elendighederne med 3D krymmel. Det er sygeligt svært at skrive denne anmeldelse, med begge hænder i vejret af ren jubel.

Saw 3D gør noget man aldrig må gøre i en horror-franchise, den bryder sine egne regler. Jeg kan godt forstå at det skal gøre det mere skræmmende og uforudsigeligt, men det gør det blot endnu mere ligegyldigt og irriterende. Det virker også som om, at folkene bag franchisen, aktivt leder efter de dårligste skuespillere i industrien, for i denne film er Sean Patrick Flanery det bedste professionen har at byde på. Young Indiana Jones er bestemt ikke nogen god skuespiller, men i sammenligning med de andre er han fantastisk. Også selvom at man stadig ikke kan genkende ham efter hvad der nu end er sket med hans ansigt.

Jeg ved ikke, om det er på grund af 3D-teknologien eller hvad, men farverne i filmen er særdeles fucked up. Det hele har et underligt pastel look og blodet er nærmest pink.

Instruktøren Kevin Greutert, hovedrollen Costas Mandylor og flere andre fra serien, kan nu uden problemer skrives på “Just Retire, Please!” listen.

Jeg sidder tilbage, nu hvor serien er slut, med det altoverskyggende ønske, at jeg aldrig kommer til at se en Saw-film igen. Et ønske, som jeg egentlig også sad med for seks film siden.

Instruktør: Kevin Greutert  Forfatter: Patrick Melton, Marcus Dunstan  Medvirkende: Tobin Bell, Costas Mandylor, Betsy Russell, Cary Elwes, Sean Patrick Flanery, Gina Holden, Lawrence Anthony, Dean Armstrong, Shauna MacDonald og Chester Bennington  Udgivelsesår: 2010  Land: USA  Spilletid: 90 min

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.