Film Review,  Movies,  Nights of Horror

Review | Saw VI

Jeg hader Quentin Tarantino. Det virker måske som en underlig sætning, at starte en anmeldelse af en Saw-film med. Jeg elsker hans film, men hvis han ikke havde været venner med Eli Roth, så havde vi aldrig fået den skrækkelige Hostel, derved havde der ikke været noget kaldet “torture porn” og vi havde ikke fået en røvfuld elendige Saw-film. Jeg hader selvfølgelig folk mere, fordi de er skyld i at filmene tjente penge og derfor blev ved med at udkomme.

Lige som de andre film i serien, så er Saw VI tynget af historie, ADHD klipning og konstante flashbacks. Noget af det som ikke giver nogen mening, hvis man tænker over det, er at næsten alle filmene foregår samtidig og Saw IV bruger meget tid på at forklare dette. Det er kedeligt og uinteressant, men det er blot en sekundær ting, i forhold til at det er en film uden stemning, spænding eller fungerende chok. Den er fuldt ud afhængig af sine pinlige gore effekter, da den ikke har andet at byde på. En skræmmende tanke, fordi det er gore for gores skyld og det er ikke specielt effektivt.

Skuespillet er også horribelt, hovedpersonen Costas Mandylor er ganske enkelt talentløs. Storebror Roderick fra Diary of a Wimpy Kid, er nemt det bedste i filmen og det siger en del.

Instruktør: Kevin Greutert  Forfatter: Patrick Melton, Marcus Dunstan  Medvirkende: Tobin Bell, Costas Mandylor, Mark Rolston, Betsy Russell, Tanedra Howard, Shawnee Smith, Peter Outerbridge, Devon Bostick og Shauna MacDonald  Udgivelsesår: 2009  Land: USA  Spilletid: 92 min

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.