Film Review,  Movies,  Nights of Horror

Review | Paranormal Activity 2

Paranormal Activity 2 gør op med strukturen fra den første film, ved at bruge flere kameraer og det faktum, at der rent faktisk også kan foregå noget om dagen. Det ændre dog ikke ved, at jeg stadig ikke syntes at det er skræmmende på nogen måde. Jeg kan egentlig godt lide hvordan disse film er lavet og finder det underligt interessant at se på, men uden uhyggen er det ikke meget af en horrorfilm.

Paranormal Activity filmene overlapper, lige som Saw filmene, hinanden. Her virker det dog mere gennemtænkt, end det gjorde i Saw, og det er faktisk det mest interessante element i filmen. Begge film har uheldigvis jævnt dårlige slutninger, så man forlader oplevelsen med en ubehagelig smag i munden. Til min egen overraskelse, er jeg ret åben for at se den tredje film, noget som jeg bestemt ikke havde regnet med før jeg startede.

Hvis man er mørkeræd, finder ubehag ved tomme huse eller er bange for åbne døre, så er det meget muligt at man bliver skræmt af Paranormal Activity. Hvis ikke, så kan det godt være en ganske kedelig affære.

Instruktør: Tod Williams  Forfatter: Michael R. Perry, Christopher B. Landon  Medvirkende: Brian Boland, Sprague Grayden, Katie Featherston, Seth Ginsberg og Molly Ephraim  Udgivelsesår: 2010  Land: USA  Spilletid: 98 min

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.