2010,  Best Ofs

MMX: Best Supporting Actress

Runners up: Marion Cotillard (Inception), Brittany Snow (The Vicious Kind), Rebecca Hall (The Town) og Marisa Tomei (Cyrus)

Lige siden Marion Cotillard blomstrede som ud af ingenting i La Vie en Rose, for blot nogle få år tilbage, er hun hurtigt blevet en af de stærkeste kvindelige skuespillerinder vi har. I Inception ligger hun hjerte og intelligens i karakteren som Leonardo DiCaprios ex-kone Mal. Hvis man kun har set Brittany Snows tidligere film, så er det måske lidt uforståeligt at se hendes navn her. Hun har tidligere været med i The Pacifier, John Tucker Must Die, Hairspray og Prom Night uden at vække nogen specielt positive tanker. Det er lidt som at se Reese Witherspoon vinde en Oscar, hvis man kun har set hende i Legally Blonde, Sweet Home Alabama og Just Like Heaven. Brittany Snow spiller fremragende i The Vicious Kind og man kan kun håbe på at hendes valg bliver lige så gode i fremtiden, men hvis man skal lære noget af Reese Witherspoon eksemplet så er det ikke sikkert at vi er så heldige. Et af de bedste nye ansigter i 2010 var Rebecca Hall i The Town. Hun ligger dybde og medfølelse i sin rolle som vidnet Claire, man føler virkelig at der sker en masse inde bag det rolige blik. Det er muligt at Marisa Tomei ikke fortjente sin Oscar for My Cousin Vinny, men hun er nærmest blevet fast inventar i mine årlige “prisuddelinger”. Hun leverer fantastiske præstationer gang på gang og Cyrus er ingen undtagelse. Selv blandt godt skuespil fra John C. Reilly, Catherine Keener og Jonah Hill, skinner hun igennem med en charmerende og rørende præstation i rollen som den enlige mor, Molly.

Greenberg er måske bedst kendt for Ben Stillers bedste rolle i et årti, men filmens største præstation kommer fra en skuespillerinde der endnu ikke har været i industrien i så lang tid. Greta Gerwig giver en frygtløs, hudløst ærlig og bevægende præstation i Greenberg og stjæler billedet i hver enkel scene som hun er med i, lidt af en bedrift af den unge skuespillerinde.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.