2010,  Best Ofs

MMX: Best Supporting Actor

Runners up: Ben Kingsley (Shutter Island), Rhys Ifans (Greenberg), Andrew Garfield (The Social Network) og Jeremy Renner (The Town)

En god skuespiller er kun så god som dem der står bag ham. Det er en sætning der ikke altid holder stik, men idéen bag er god nok. Enhver skuespiller kan kun kalde sig heldig hvis de havde en af disse præstationer i ryggen.

Martin Scorseses Shutter Island var fyldt med gode skuespilspræstationer, en af disse kom fra Ben Kingsley i rollen som den arrogante og påståelige Dr. John Cawley. Han leverede, efter min mening, hans bedste præstation siden Sexy Beast. Rhys Ifans gør noget af det bedste arbejde i hans karriere i Greenberg som den afslappede tidligere hippie Ivan. Man kan argumentere for at han bare spiller sig selv, men så spiller han sig selv ret godt. Efter hans medvirken i David Finchers The Social Network skød Andrew Garfield til tops på Hollywoods stjernehimmel. Det er ikke kun fordi at han deltog i en mesterlig film og havde et formidabelt manuskript med sig, men også fordi han spillede ganske fremragende i rollen som Eduardo Saverin. Selvom Ben Afflecks The Town endte med at være lidt af en skuffelse, efter hans tidligere film Gone Baby, Gone, så forhindrede det dog ikke Jeremy Renner i at fremlægge endnu en strålende præstation i rollen som Ben Affleck bedste ven og partner in crime, James Coughlin.

2009 og 2010 var årene hvor man endelig fik gode gamle Woody Harrelson tilbage, efter mange år allokeret til film der står på nederste hylde i videobutikkerne og med filmene Zombieland, Defendor og især The Messenger beviste han at han stadig var en skuespiller man skulle holde øje med. The Messenger var en gribende og følelsesladet historie, måske nogle gange endda for meget, men Harrelsons indlevelse i rollen som Captain Tony Stone der havde den forfærdelige opgave at fortælle de efterladte familier om deres sønner eller døtres død, var ganske enkelt hjerteskærende.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.