2010,  Best Ofs

MMX: Best Actor

Runners up: Ryan Reynolds (Buried), Jesse Eisenberg (The Social Network), Leonardo DiCaprio (Shutter Island) og Ray Winstone (44 Inch Chest)

Ryan Reynolds gav en næsten umenneskelig indsats i hans rolle som Paul Conroy i Buried. Conroy er begravet levende, på intet tidspunkt forlader han kisten og på intet tidspunkt forlader vi seere hans fangenskab. Det kræver noget helt specielt at bære en hele film uden hjælp fra andre skuespillere, lokaliteter eller lignende men Ryan Reynolds klarer det til UG. Jesse Eisenberg var fremragende som Facebook-skaberen Mark Zuckerberg, det alt-dominerende fokus, i The Social Network. Rollen åbnede øjnene hos mange og for de fleste var det en breakout performance, men Eisenberg har været en god skuespiller i mange år og med The Social Network tilføjer han bare endnu en imponerende præstation til et flot CV der allerede inkluderer The Squid and the Whale, Roger Dodger, Zombieland og Adventureland. 2010 var et rigtig godt år for Leonardo DiCaprio med stjernepræstationer i både Shutter Island og Inception. Hans rolle som Teddy Daniels i Shutter Island vinder dog i den sidste ende, da han får mere tid til at dykke ned i karakterens smertefulde fortid, en proces som DiCaprio trækker hele publikum med ind i. 44 Inch Chest var ikke meget mere end et filmet teaterstykke, et godt et af slagsen men et teaterstykke ikke desto mindre, det ændre dog ikke på at den var fyldt med fantastiske præstationer fra en række af de bedste engelske skuespillere så som Ian McShane, John Hurt, Tom Wilkinson og Stephen Dillane. I front af denne gruppe står Ray Winstone som giver en rørende præstation.

Adam Scott er mest kendt for mindre roller i film som Piranha, Torque, Step Brothers og fra TV-serien Party Down, men i The Vicious Kind giver han en af årets mest gribende præstationer i rollen som den deprimerede Caleb Sinclaire. Det er en kraftfuld og stærk rolle hvor der bestemt ikke bliver lagt fingre imellem og man kan kun håbe på at den åbner op for større ting i fremtiden.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.