Games,  Let's Play a Game

Spiderman: Shattered Dimensions

Så fik man også endnu et Spiderman spil, hvad enten man havde brug for et eller ej, men i det mindste skulle det ikke passe sammen med en film denne gang. Udvikleren Beenox forsøger desperat med Spiderman: Shattered Dimensions, at tilføje en smule variation til den udvandede formular der har været bag de mange andre spil.

De splintrede dimensioner gør at man får fire forskellige versioner af Spiderman, hver især med deres egen artstyle, at spille spillets forskellige baner igennem med. De forskellige og for det meste flotte stilarter ændre dog ikke ved, at det er utroligt ensformigt og fyldt til randen med problemer med kameraet, styringen og generelt broken gameplay.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.