Games,  Let's Play a Game

Comic Jumper: The Adventures of Captain Smiley

Spilfirmaet Twisted Pixel har stået bag de fantastiske downloadable spil The Maw og ‘Splosion Man, så der var logisk nok høje forventninger til deres nye spil Comic Jumper. Det er derfor kun endnu mere skuffende nu hvor jeg har gennemført spillet. Twisted Pixels velkendte lettere sindssyge og referencefyldte humor er selvfølgelig til stede og det er for det meste hysterisk morsomt.

Men denne gang, i modsætning til tidligere spil, er det det eneste der er noget værd. Gameplayet er delt op i tre forskellige spiltyper, henholdsvis beat’em up, twinstick shooter og almindelig shoot’em up, men sektionerne rangere fra dårligt til stinkende elendigt. Det er frustrerende på alle tænkelige måder, især hvis man husker præcis hvor god en platformer ‘Splosion Man var.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.