Anti-Hollywood,  GaGa Says

Anti-Hollywood Week: Travelling Rules

Så nærmer min afrejse fra Hollywood sig endelige. Den har været længe undervejs, men nu kan jeg glad tage min kuffert i hånden og træde ud i frihedens lys efter mange års fangenskab i det fængsel, der kaldes Hollywood. Luften er frisk, træerne grønne og folk taler i sjove tunger, jeg ikke forstår. Det er en fagre ny verden og jeg føler mig allerede som en ny mand. For at blive i denne overdramatisering, så vender jeg mig langsomt mod de sure vagter og de sindssyge producere, jeg kan mærke tårerne begynder at trille ned af min kind men jeg får stadig krampagtigt løftet min hånd i vejret.

Jeg giver dem fingeren og råber “Screw you guys, you will never see me again!”. Jeg fortrød med det samme, da en vagt begyndte at råbe af mig, tog sit våben og løb mod mig. Han greb hårdt fat i mig og med et var alle mine frihedsdrømme knust. Vagten stirrede alvorligt på mig og så sagde han de nedslående ord: “Du ved jo udmærket, at det kun er en prøveløsladelse og du skal komme tilbage i næste uge”. Så slog han mig i baghovedet og stak mig regelsættet. Jeg vidste det jo godt, men jeg havde bare allerede lykkeligt glemt det ved synet af den smukke frie verden.

Regelsættet beskrev de tilladte destinationer (illustreret på det ovenstående kort) og de forholdsregler jeg skulle leve efter. Jeg måtte ikke tage noget med tilbage og jeg skulle fra dag til dag, skrive mine oplevelser ned. Mere specifikt, skulle jeg beskrive hvad jeg lærer i de forskellige lande og om det ændre min holdning til Hollywood. Der står også at jeg skal sige farvel på en passende måde, hvad det så end betyder…

Så kig ind igen i morgen til min afsked med Hollywood og følg mig i næste uge, på min rejse rundt i verden. Ønsk mig held og lykke, jeg har brug for støtten.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.