GaGa Says

Shhh, Stupid!

Jeg har altid haft den holdning, hvis man ikke ved hvad man snakker om, så burde man holde sin mund. Grunden til at jeg bringer det op her, sådan ud af ingenting, er fordi jeg endnu engang fik denne uvidenhed smidt i hovedet den anden dag.

Jeg var inde for at købe de nyudkommende Halo: Reach i Game i tirsdags og som så mange gange før skulle jeg vente i kø fordi folk ikke sætter sig ind i hvad de køber. Foran mig stod en ældre dame (¤ og med ældre dame mener jeg egentlig, en ældgammel kone der sikkert var i sin glade ungdom dengang lyset blev opfundet) og brugte lang tid på, at snuble over samtlige ord hun skulle sige i et forum hun åbenlyst ikke vidste noget som helst om. Hun skulle købe et Sims-spil til hendes oldebarn og han skulle selvfølgelig ikke gå glip af den vigtige historie, så ekspedienten måtte finde The Sims 1 frem fra kælderen (¤ jeg behøver ikke at skrive hvorfor det er tåbeligt). Så blev det endelig min tur og jeg proklamerede hurtigt at jeg skulle have Halo: Reach. Den ældre dame vendte sig mod mig, rynkede på næsen og sagde “spiller du stadig computerspil?”. Nu er jeg blevet opdraget med, at man skal respektere de ældre og at man ikke må slå folk, så jeg nøjes med at skrive dette og takke den ældre dame. Det er altid rart at vide at der stadig findes mennesker der tror at spil ikke har udviklet sig og til den dag i dag, kun er bip-bip spil for børn. Det giver ro i sjælen.

Rant over, back to your regular programming.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.