Good News / Bad News,  News

A Good News / Bad News Thing

Så er det blevet tid til 2. kapitel af GaGa The Movies’ nye nyhedsserie, hvor der kommenteres nogle af de interessante ting de er sket for nylig. Nu med en ekstra lille detalje, så det passer til sidens slogan.

The Good

Idris Elba is Alex Cross
Idris Elba, fra GaGa The Movies’ yndlings tv-serie The Wire, har haft en noget broget film-karriere med en håndfuld gode film (Losers, RocknRolla, American Gangster) og mere end et par dårlige valg (The Unborn, The Reaping, Obsessed). Han er dog stadig den skuespiller fra The Wire der klarer sig bedst og nu forlyder det, at han skal erstatte Morgan Freeman i en ny Alex Cross film. De tidligere film, Kiss the Girls og Along Came the Spider, var et par udmærket thrillere og med den rette instruktør, kunne den nye blive fremragende.

Ryan Reynolds and Bradley Cooper in Sheldon buddy-cop movie
Efter at have bevist deres komiske talenter flere gange, hver for sig, i eksempelvis film som The Hangover, A-Team, Paper Man og Waiting… virker det som et match made in heaven, at Bradley Cooper og Ryan Reynolds nu skal spille overfor hinanden i en ny buddy-cop movie. Som en ekstra bonus er den skrevet af Sheldon Turner, der stod bag det fantastiske manuskript til Up in the Air, så der er næsten garanti for at det bliver godt.

Rocksteady Games lets you see Gotham City
Batman: Arkham Asylum var et af de bedste spil sidste år og nu har Rocksteady Games løsladt et sæt billeder fra den kommende efterfølger. De inkluderer de første glimt af Catwoman, Two-Face og en redesignet Harley Quinn. Det ser ganske enkelt fabelagtigt ud og jeg kan næsten ikke vente til at The Dark Knight træder ud af skyggerne igen.

Doug Liman to make Manga “All You Need is Kill”
Manga tegneserien, All You Need is Kill, handler om en soldat der kæmper i en stor fremtidig krig. Han bliver dræbt i kamp men vågner næste morgen, kun for at opleve det hele igen. En slags Groundhog Day med sci-fi, krig og giant mechs. Setupet er fantastisk og nu er det officielt, at det er Doug Liman (Go, Mr. & Mrs. Smith, Bourne Identity) der skal instruere. Hvis man glemmer Jumper, som jeg har gjort, så har han kun lavet spændende ting og der er masser af potentielle her.

The Bad

Satoshi Kon R.I.P. (1963–2010)
Mester-instruktøren bag anime-klassikere som Perfect Blue, Millennium Actress, Tokyo Godfathers og den Inception-inspirerende Paprika, Satoshi Kon er desværre ikke i blandt os længere. Det blev “kun” til fire filmiske mesterværker fra dette visuelle geni, inden han døde af kræft i den unge alder af 46. Han vil blive savnet. Det eneste der er tilbage er at være taknemmelig for de perler han har givet os og håbe på at hans sidste film, The Dreaming Machine, bliver lavet færdig og udgivet.

Mission: Impossible 4??
Som en stor fan af alle tre Mission: Impossible film, gør det lidt ondt på mig at skulle sætte den kommende M:I4 på bad news listen, men Hollywood må snart til at tage sig sammen. Først kom der nyt om at, den skulle instrueres af Brad Bird (Incredibles, Iron Giant) og jeg var en glad mand. Så slap det ud, at Ethan Hunt (Tom Cruise) kun skulle have en mindre rolle og træne en ny mand, jeg begyndte at tvivle lidt på projektet. Derefter blev det annonceret, at den nye mand skulle være Jeremy Renner (Hurt Locker, 28 Weeks Later) og jeg var med på vognen igen. Men nu ser det ud som om, at den ikke engang skal hedde Mission: Impossible og jeg kan kun stå tilbage og tænke “hvad fanden har i gang i?”

Sam Worthington is Alex Proyas’ Dracula
Alex Proyas (The Crow, Dark City og I,Robot) er en af mine favorit genre-instruktøre, så hvordan kan det være, at hans kommende Dracula-film er under bad news? Svaret er simpelt, fordi nu har de valgt at hyre den mandlige version af Megan Fox, Sam Worthington, til at spille hovedrollen. Den mand er ude af stand til at spille noget som helst på nogen overbevisende måde. Er det for meget at håbe på, at Dracula dør i starten og så ikke er med i resten af filmen?

The End of Idle Thumbs (Again)
En af de bedste og mest underholdende spil-podcasts på nettet, Idle Thumbs, slutter nu…igen! Efter at Chris Remo, Jake Rodkin og Steve Gaynor allerede havde knust alles hjerter sidste år, så kom de på mirakuløs vis tilbage i æteren tidligere i år. Men bedst som man lige gik og troede at var fryd og gammen, så fik man dødsstødet. Podcasten er slut og alle går hver til sit. Et tab for hele menneskeligheden…(¤ indtil næste år, krydser fingre!)

The Broken

“I can’t hear you…” Microsoft Kinect
Både Sony og Microsoft er pænt dårlige til at anerkende at der eksisterer andre land i verden udover USA, England, Tyskland og Frankrig. Det har længe været et stort problem på begge parters onlinebutikker. Nu forlyder det så, at Microsofts kommende motion control kamera, Kinect, kun vil have voice control i USA, UK, Mexico og Japan når det udkommer senere på året. De resterende lande vil først få det igennem en update til foråret og man skal ikke tro at man bare kan snakke engelsk til den, fordi funktionen er helt løst i disse lande. Endnu engang har det store amerikanske firma ikke fattet, at der rent faktisk findes folk der har fulgt med i skolen og derfor godt kan engelsk…tåber.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.