Movie Night,  Movies,  Nights of Horror

NoH2010: Part Three

På den tredje dag af min kategoriske udryddelse af horrorfilm fra mit film-arkiv, kigger jeg i spejlet og spørger skal alle de hår være der? Alexandre Aja var indtil i dag, en af mine yndlings horror instruktører. Hans debutfilm Switchblade Romance (Haute Tension) var en perle af en moderne horrorfilm og hans remake af The Hills Have Eyes var dejligt ond og modbydelig.

Men den filmiske glæde endte bradt da jeg satte Mirrors [3/10] i maskinen. Den er en remake af den asiatiske gyserfilm Into the Mirror og Aja er åbenbart fuldt tilfreds med at lave den ene genindspilning efter den anden, hans næste film er Pirahna 3D. Grunden til at kæden røg af for mig, var at Mirrors ikke er mere end en rodet blanding af billige chok, uinspirerede effekter og en kedelig historie som selv Jack Bauer ikke kan redde.

Aftenens anden film var også en remake, dog med et bedre resultat. Eller i hvert fald halvvejs. Grundet produktionsproblemer, skift af instruktør og flere re-shoots virker The Wolfman [5/10] som to forskellige film sat meget akavet sammen. En god og en dårlig. Kvalitet, tone og skuespil svinger fra scene til scene. Når det er godt er det en ganske vellykket klassisk varulvefilm, men når det er dårligt så er det til gengæld også ret enerverende. I modsætning til Mirrors, så er der kvaliteter og potentiale gemt i The Wolfman, desværre er det ødelagt af studieindblanding og lignende.

Dag nummer tre, var halvvejs bedre end de forgangne dage, men stadig ikke helt godt.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.