Movie Night,  Movies,  Nights of Horror

NoH2010: Part Two

På andendagen af den store horror-films oprydning, begiver jeg mig tilbage blandt de grimme monstre som John Gulager skabte i 2005. Den originale Feast var et produkt af den interessante men dødfødte reality tv-serie, Project Greenlight, der blev startet af Ben Affleck, Matt Damon og Chris Moore i samarbejde med Miramax. Seriens grundidé var at man kunne få sit manuskript lavet til film, hvis man vandt. Det gjorde Gulager og fik penge til at producere Feast.

Resultatet var en useriøs og blodig (dog ikke specielt god) b-film. På det tidspunkt, så det ud som at Gulager kunne være en instruktør med potentiale. Det er dog ikke den mand man ser i de to “shot back to back” sequels, Sloppy Seconds og The Happy Finish. Det er i stedet en talentløs og yderst perverteret instruktør med meget, meget dårlig humor. Begge disse film er noget af det mest idiotiske, smagløse og elendige skrammel at jeg har været så uheldig at se i mange år, hvis ikke nogensinde. Alle tænkelige aspekter af filmene, kan påføres ordene forargende dårligt. Uden undtagelser, der er intet af nogen form for værdi.

Men hvis finder wrestler-dværge, store grimme monstre der knepper alt hvad de kommer i nærheden af og halvnøgne kvinder der bliver sprøjtet til med bræk, lort og sæd sjovt bare ved at sidde her og læse ordene, så kan Feast II og III være 3 timer i himlen for din syge hjerne. Desuden burde du nok kontakte John Gulager, for I må være soulmates.

Så blev ryddet lidt mere op og det positive ved det hele er at, filmene kan umuligt blive værre fra nu af. (¤ krydser fingre)

Feast: Sloppy Seconds

Feast: The Happy Finish

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.