Movie Night,  Movies,  Nights of Horror

NoH2010: Part One

Mit filmarkiv er atter oversvømmet af alverdens horrorfilm og det er derfor igen blevet tid til at få renset lidt ud. Den første der kom i maskinen var Kill Theory, der handler om en gruppe unge studerende der bliver fanget i et hus og tvunget til at slå hinanden ihjel. Det er set mange gange før og der bliver ikke bragt noget interessant eller nyt til bordet. Hvis man gerne vil se lignende (og langt bedre) film, så se Battle Royale og My Little Eye i stedet. [4]

Dagens anden film, Cornered!, var på ingen måde bedre. Den var derimod et 80 minutter langt makværk, hvor der skete absolut ingenting. Den beviste dog to ting: Steve Guttenberg (Officer Mahoney fra Police Academy-serien er ikke død endnu og selv om James Duval langt fra er verdens bedste skuespiller og ikke foretog sig ret meget i filmen, så var han stadig meget bedre end resten af castet. [1]

Det var så de første par stykker, men der er stadig masser af ragelse tilbage. Så tjek ind igen i morgen, hvor jeg forsætter med at pine mig selv.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.