Film Review,  GaGa Gold,  Movies

Review | The Man with the Screaming Brain

Den tredje og sidste film i min lettere mislykket hyldest til Bruce Campbell lod vente lidt på sig men den falder ubesværet ind i samme kategori som de to andre. Det er gået den rigtige vej og det er den bedste af de tre, men det siger ikke meget. The Man with the Screaming Brain har glimt af den charmerende følelse at det er nogle venner der har det sjovt med at lave film, ligesom det var tydeligt i Evil Dead og Army of Darkness, men her det vel at mærke nogle venner der ikke har noget begreb om filmkundskaber.

screaming-brain-pic

Det er svært at give andre skylden, denne gang, for Bruce Campbell står som både instruktør, manuskriptforfatter og hovedrolleindehaver. Plus han kæmpede selv med Sci-Fi Channel om at få lov til at lave den. Dette er faktisk, om noget, bevis på at Sci-Fi Channel (eller SyFy som det hedder nu) helt skal holde sig fra filmmediet, når en film som The Man with the Screaming Brain er noget af det bedste man har produceret så er det tid til at stoppe. Yderligere siger det en del, hvis Ted Raimi er det bedste i en film.

Efter tre meget dårlige eksempler på hvorfor Bruce Campbell fortjener at være den første på GaGa The Movies’ Hall of Fame-liste, er det kun på sin plads at sætte lidt lys på de mange gode ting han har lavet. Den post kommer snarligt, stay tuned for that.

movies-4

Instruktør: Bruce Campbell  Forfatter: Bruce Campbell, David Goodman, R.C. Sandstorm (Sam Raimi)  Medvirkende: Bruce Campbell, Tamara Gorski, Ted Raimi, Stacy Keach, Antoinette Byron, Jonas Talkington og Vlademir Kolev  Udgivelsesår: 2005  Land: USA / Tyskland  Spilletid: 90 min

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.