Games

Recap: E3 from the Outside – Part 2

Årets E3 indeholdte på ingen måde kun gode ting, der var skam masser af knap så fantastiske ting og her er de tre værste af slagsen:

3. Sonys Prisidéer og PSN+
Sony trak tæppet væk under folk, med et meget lusket trick, ved prissætningen af Move. Tricket består i at, først annoncerer man prisen på Move-controlleren som $49,95, så venter man på publikums store jubel og derefter siger man “men vent, du skal også lige købe den her og den her og så en mere af dem her”. Så lige pludselig er prisen et godt stykke over $150. Samtidig løftede de også sløret for deres betalingsversion af Playstation Network.

P.t. er lidt utydeligt hvad det helt præcist indeholder men grundidéen er at man får deres spilmagazin Qore, avatars, temaer, hurtigere demoer og et gratis spil om måneden (¤ som man kun ejer indtil ens abonnement udløber). Prisen er nogenlunde det samme som det man betaler for Xbox Live men problemet er at, grunden til man betaler for Xbox Live er at online fungerer upåklageligt og gnidningsløs hele tiden, alting er hurtigt og lige til og desuden får man et fremragende partychat-system. Sådan er det ikke på Playstation, de er blevet bedre til det, men det er bare ikke godt nok.

2. The Last Guardian No Show
Det var flere spil der, af uforklarlige grunde, ikke var til stede så som Beyond Good and Evil 2, I Am Alive, Pikmin 3, Rainbow Six og Batman: Arkham Asylum 2. Men den, uden tvivl, mest hjerteskærende udeblivelse var Fumito Uedas (manden bag mesterværkerne Ico og Shadow of the Colossus) The Last Guardian. Det smukke og særpræget spil blev annonceret sidste år, men var ingen steder at finde i år, hvilket man næsten med sikkerhed kan tyde som at det i hvert fald ikke kommer i år. Desværre…

1. Ubisoft Weirdness / Battle Tag
Ubisofts pressekonference blev meget meget mærkværdig lynende hurtigt, ikke nok med at de viste Innergy der er deres kopi af Nintendos Vitality Sensor (¤ som de ikke havde med i år) med et tilhørende “kontrollér din vejrtrækning”-spil, men det kørte helt af sporet da de annoncerede Battle Tag. Ja du læste rigtigt, spilfirmaet Ubisoft udgiver et laser tag “spil”! Jeg ved godt de er franskmænd men what the f…

Det var de værste ting, jeg vender tilbage og kåre vinderen af E3 2010.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.