Game Review,  Games

Review | Guitar Hero 5

Activision fortsætter ufortrødent deres hårdnakkede forsøg på at oversvømme markedet med endeløse udgivelser af musikspil. Dette er det tredje i år (Metallica og Smash Hits) og der er yderligere tre på vej (Band Hero, DJ Hero og Guitar Hero: Van Halen), det er en massiv og utilgivelig malkning af kunder der forventes gang på gang at smide flere penge efter nye ubrugelige plastikinstrumenter. Trenden må knække på et tidspunkt og jeg håber virkelig at Activision bliver straffet for deres fuldstændige udnyttelse af en tilsyneladende letpåvirkelig målgruppe.

Til Guitar Hero 5s forsvar så er det den bedste, mest funktionelle og polerede version til dato.

Præsentationen og brugervenligheden er blevet finpudset, det hele er let at gå til og muligheden for at springe ind og ud af sange når man lyster giver en større frihed. Desværre er musikken, i et desperat forsøg på at ramme en endnu bredere og mere casual målgruppe, blevet overvældende hit and miss. Selvfølgelig er der en masse hits, men der er også en stor del af ligegyldige og uinteressante numre der hverken er spændende at spille eller høre på. Desuden er valget at lade spilleren spille diverse horn, keyboard og fløjte-sektioner på deres guitar fejlbedømt og direkte tåbeligt.

Hvis man ikke ejer andre GH-spil og gerne vil, så køb dette ellers vent til det falder i pris.

Udvikler: Neversoft  Udgiver: Activision  Antal Spillere: 1-8  Format: Xbox 360, PS3  Cirka Spilletid: 20-25 timer

Med musik fra bla. Iron Maiden, Bob Dylan, The Killers, Wolfmother, White Stripes, Arctic Monkeys, Smashing Pumpkins, Band of Horses, Children of Bodom, Rammstein, No Doubt, David Bowie, Gorillaz, Beck, Beastie Boys, Duran Duran, Coldplay, A Perfect Circle, 3 Doors Down, Nirvana, Iggy Pop, Queens of the Stone Age, Kaiser Chiefs, Santana, Garbage, Muse, Johnny Cash, Kings of Leon, Kiss, Blur, The Police, Rush, The Raconteurs, Dire Straits, Steve Wonder, Megadeth, Rolling Stones, Sublime, Weezer, Deep Purple og Bon Jovi.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.