Game Review,  Games

Review | The Beatles: Rock Band

Det er virkelig mærkbart når skaberne nærer store følelser for deres produkt og ligger liv og sjæl i udviklingen af dette, i et forsøg på at gøre det så karakteristisk som muligt. Sådan et produkt er The Beatles: Rock Band.

For der hvor de kunstner specifikke udgivelser af Guitar Hero ikke udmønter sig i meget mere end et Guitar Hero-spil med henholdsvis Aerosmith og Metallica, der er dette et fuldblods Beatles-spil. Det føles som Beatles, en unik og charmerende oplevelse indhyllet i farvestrålende design og fantastisk musik. Det er en fryd at spille klassiske numre som Helter Skelter, Hey Bulldog, Day Tripper, Back in the USSR og størstedelen af de i alt 45 numre (og der kommer flere).

(¤ Personligt er de to eneste mindre minusser, uden at det trækker ned i karakteren, at det aldrig bliver særlig kompliceret og at jeg er mere til lidt hårde musik generelt.
Men nu er jeg heller ikke den typiske målgruppe for disse spil, så det er ok.)

Udvikler: Harmonix  Udgiver: EA  Antal Spillere: 1-4  Format: Xbox 360, PS4  Cirka Spilletid: 16-20 timer

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.