News

Farewell: Patrick Swayze [1952-2009]

Patrick Swayze blev 57 år inden han i går aftes tabte kampen mod kraft og gik bort.
Derfor vil jeg i den anledning kort mindes en blandet karriere og anbefale et par af hans lidt mindre kendte film (og en semi-klassiker).

Igennem 80’erne og starten af 90’erne var Patrick Swayze et af de helt store idoler og især elsket af kvinder verden over.
Efter at han lavede lerkrukker med Demi Moore i Ghost og udførte de forbudte trin i Dirty Dancing, blev der skruet op for testerteronen i Kathryn Bigelow’s Point Break.
Sidst i 90’erne så det umiskendeligt ud som om karrieren var ved at løbe ud i sandet med dårlige direkte til video-film som Letters from a Killer, Green Dragon og Black Dog med Meat Loaf.
Det var først i 2001 at karrieren viste fornyet livstegn da Richard Kelly gav ham en lille men vigtig rolle som den lokale self-help guru i Donnie Darko.
Derefter sluttede han karrieren af med Powder Blue med Forest Whitaker, Jessica Biel og Ray Liotta samt TV-serien The Beast.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.