Film Review,  GaGa Says,  Movies,  Nights of Horror

GaGa Says… Watch It!

Anerkendt verden over som den dårligste film nogensinde.

Skabt af ”The Master of Trash” Ed Wood med et minimalt budget, talentløse skuespillere og en hårdnakket fokusering på at den første optagelse altid er god nok. Der er aldrig brug for at tage noget om, ligegyldigt hvad der så end går galt og det kan virkelig ses. Folk der går ind i væggene på de skrøbelige papkulisser, synlige lynlåse sjuskede gummikostymer og flyvende tallerkner med tydelige snore.

Bela Lugosis død, mens filmen blev optaget, hvilket resulterer i at Ed Woods kones kiropraktor spiller rollen resten af filmen samtidigt med han konstant dækker sit ansigt i et desperat håb om at det ikke bliver opdaget. Det er dog alt sammen en del af filmens charme og gør det til en oplevelse ulig nogen anden.

At jeg har haft muligheden for at se den i biografen, er lige så vigtigt for mig som resten af de film jeg anbefaler her. Jeg er af den fulde overbevisning, at det er en film man ikke må gå glip af og at man ikke vil fortryde de 79 minutter i selskab med absolut talentløshed.

Instruktør: Edward D. Wood Jr.  Forfatter: Edward D. Wood Jr.  Medvirkende: Bela Lugosi, Vampira, Gregory Walcott, Mona McKinnon, Duke Moore og Tor Johnson  Udgivelsesår: 1959  Land: USA  Spilletid: 79 min

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.