Backlog Bandit,  Games

Insert 3 Coins

Det skal ikke gå op i eksklusive titler det hele, der er skam masser af spil der udkommer til begge maskiner. Af disse multiplatforms-titler er der, i mine øjne, seks der skiller sig ud som bedre end mængden og det er op til personlige præferencer hvilken version der tiltrækker mest.

Castle Crashers
Udgivet og lavet af The Behemoth
1-4 spiller sidescrolling beat’em up

I slutningen af 80’erne og starten af 90’erne var storhedstiden for 2D sidescrolling beat’em ups både i arcadehallerne og på spillemaskinerne der hjemme.
Spil som Double Dragon, Turtles in Time, Golden Axe og Battletoads slugte dengang mange mønter og timer fra alverdens unge, inklusiv undertegnede, men siden er denne genre næsten helt uddød.
Det ændrer det lille spilfirma The Behemoth elegant med udgivelsen af det superbe Castle Crashers.
Sammensmeltningen af deres hysterisk morsomme humor, det gennemførte tegnefilms-look og et godt level up-system med det traditionelle beat’em up gameplay er en upåklagelig succes.
Kæmp med og mod op til 3 venner om de 3 prinsessers gunst.
(kommer snart til PS3)
9/10

Braid
Udgivet af Number None og lavet af Hothead Games
1 spiller platformer/puzzler

Jonathan Blow’s geniale og udspekulerede platformer/puzzler, udfordre spilleren til at tænke alternativt og glemme de opfattelser man har om tid.
Tidsmanipulation, en karakteristisk stil og en tankevækkende historie gør Braid til et af de mest unikke og roste spil man kan hente.
(kommer snart til PS3)
9/10

Battlefield 1943
Udgivet af EA og lavet af DICE
1-24 spiller first person shooter

Efterfølgeren til det populære 1942 er, ligesom forgængeren, ren multiplayer first person shooter af højeste kaliber, finpudset ved brug af DICE’s Frostbite engine kendt fra Battlefield: Bad Company.
Der er garanti for velbalanceret og heftigt kamp på spillets 3 traditionelle maps, hvor der derudover er åbnet op for nervepirrende dogfights på spillets fjerde flyfokuserede map.
(¤ Det sidste map blev låst op da den samlede brugerskare nåede op på 43.000.000 kills…det tog 4 dage på Xbox Live, hvilket er direkte useriøst at tænke på.)
9/10

Bionic Commando ReArmed
Udgivet af Capcom og lavet af GRIN
1 spiller action-platformer

Det nu lukkede studie, GRIN, leverede deres bedste håndværk med denne tro opdatering af Capcoms klassiker fra de gamle NES dage.
(¤ Selvom lukningen var ærgerlig, var det næsten uundgåeligt efter selskabet udgav 3 højprofils-spil indenfor en måned, hvoraf de to af dem, Terminator: Salvation og Wanted, var elendige og deres ene gode spil, det nye Bionic Commando, kun solgte 43.000 stk. i USA den første måned.)
GRIN ramte virkelig plet ved bibeholdelsen af den straffende 8-bit sværhedsgrad under det flotte lag af ny grafik.
8/10

Bomberman Live / Bomberman Ultra
Udgivet af Hudson Entertainment og lavet af Backbone Entertainment
1-4 spiller partygame

Det simple gameplay i Bomberman har ikke ændret sig meget siden det første spil udkom og med god grund, da det er ligeså underholdende den dag i dag som det var dengang.
Enhver kan være med og have det sjovt, ingen erfaring nødvendig og de små nye features er med til at holde hver runde frisk.
De to forskellige versioner der er tilgængelige adskiller sig ikke synderligt fra hinanden, så det kommer an på hvilken maskine man foretrækker.
8/10

Worms / Worms 2: Armageddon
Udgivet og lavet af Team 17
1-4 spiller partygame

Worms tilhører samme liga af tidløse klassikere som Bomberman og byder ligeledes stadig på stort set det samme old school partyspil som det blev kendt for.
Efter nogle fallerede 3D-udgaver holder Team 17 sig klogt til den formular der altid har virket; kær humor, fortrinlige kampe og et enormt arsenal af fantasifulde våben.
¤ Holy Handgranade = Awesome! )
Et par nye våben er omtrent den eneste variabel mellem versionerne, så køb hvad der passer til dine behov.
8/10

Begge maskiner har versioner af LUMINES, henholdsvis LIVE og SUPERNOVA, som brillere med den velkendte blanding af musik og puzzle.
Den geniale humor fra Penny Arcade er mixet godt med en skæv historie og klassisk rollespilsgameplay i de indtil nu to episoder med det lange navn: PENNY ARCADE ADVENTURES ON THE RAINSLICK PRECICIPE OF DARKNESS EPISODE 1 & 2.
I den lidt sportslige ånd kan man finde HD-versionen af OUTRUN ONLINE ARCADE og sjov ishockey-action i 3 ON 3 NHL ARCADE.
Hvis man er nostalgisk for lidt retro-gaming så er MEGA MAN 9 præcis så old school og svært som altid, der er masser af crazy kampe i MARVEL VS CAPCOM 2 og den fremragende nye håndtegnede grafik giver nyt liv til SUPER STREET FIGHTER II TURBO HD REMIX.

Interplay og Gameloft har for nylig udtalt at der endelig kommer en ny version af EARTHWORM JIM inden året er omme.
En spilversion af Cartoon Networks populære heavy metal serie er også på vej under navnet METALOCALYPSE: DETHGAME.
Derudover kan man også forvente mere zombiedræberi i ZOMBIE APOCALYPSE og et remake af SERIOUS SAM HD.
Sidste men ikke mindst bliver det spændende at se om det kommer til at fungere når 3 on 3 NHL arcade-holdet udgiver en amerikansk fodbold-version, MADDEN ARCADE, til vinter.

Det var så de forskellige spil jeg vil anbefale, konklusionen og sidste del af denne artikel følger snart.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.