Film Review,  Movies,  Nights of Horror

Review | Underworld: Rise of the Lycans

Varulve og vampyrer hver for sig er gode nok men varulve og vampyrer i kamp mod hinanden er et setup med så rigt potentiale at man kan spørge sig selv: Hvordan kan man næsten ødelægge det?
Svaret får man med Underworld: Rise of the Lycans og valget at sætte Patrick Tatopoulos bag roret, på samme måde som sidste gang dette skete da Phil Tippett overtog efter Paul Verhoeven og lavede Starship Troopers 2: Heroes of the Federation der med ét destruerede alt hvad den serie havde kørerne for sig, disse folk er special effektsmænd og ikke instruktører.
Tatoupolos begår en af filmverdens største synder, at lave en underholdningsfilm der ikke underholder, for bortset fra filmens korte klimaks er det dræbende kedeligt og der sker næsten intet i løbet af filmens 93 minutter.
Nogle enkelte gode effekter og blodudgydelser (¤ underligt nok er det ikke Tatoupolos der står for dem) er det bedste man kan få ud af denne ligegyldige prequel og det er tydeligt at det betyder meget at det er rykket tilbage i tiden og nu er helt uden guns (¤ på alle måder af ordets betydning)

Instruktør: Patrick Tatopoulos  Forfatter: Danny McBride, Howard McCain, Dirk Blackman  Medvirkende: Rhona Mitra, Bill Nighy, Michael Sheen, Steven Mackintosh, Kevin Grevioux og David Ashton  Udgivelsesår: 2009  Land: USA  Spilletid: 92 min

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.