Film Review,  Movies

Review | Dragonball Evolution

Førstegangsindtryk er en pudsig ting, hvis jeg skulle bedømme Dragonball: Evolution efter de første 10-15 min havde karakteren set helt anderledes ud da starten næsten er definitionen af ”fun” – legene let underholdning, god humor og kreativ action (¤ klichéfyldt men sjovt). Det varer dog ikke længe før filmen starter sit direkte fald ned i et helvede af elendige computereffekter, irriterende skuespillere og pinlig dialog. Det er lige ved at det gør ondt at se Chow Yun-Fat og Ernie Hudson blive mere og mere til grin for hvert ord af det inkompetente manuskript.

Det skal siges at jeg har læst og set meget lidt af Dragonball-serierne, så jeg er ikke klar over om Evolution er komplet voldtægt af serien eller ej, men det håber jeg fordi ellers er der en masse af seriens fans der har misforstået et eller andet.

Instruktør: James Wong  Forfatter: Ben Ramsey  Medvirkende: Justin Chatwin, Chow Yun-Fat, Emmy Rossum, Jamie Chung, James Marsters, Ernie Hudson og Texas Battle  Udgivelsesår: 2009  Land: USA  Spilletid: 85 min

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.