Game Review,  Games

Review | G.I. Joe: The Rise of Cobra Videogame

Intentionerne bag spilversionen af den nye G. I. Joe film er gode nok, stjæl med arme og ben fra såvel gamle klassikere og tidens største hits, men slutresultatet er blevet et harmonikasammenstød af manglende evner, dårligt gamedesign og discount produktion. Forventningerne var selvsagt ikke særligt høje til dette movietie-in baseret på Hasbros legetøj og en dårlig tegnefilmsserie fra 80’erne, men som blev bevidst tidligere på året med 50 Cent: Blood on the Sand kan et spil der kopiere lystigt overraske positivt.

Målet er fra starten: En simpel pointbaseret shooter i stil med eksempelvis Contra og Commandos blandet med det ofte brugte coversystem fra Gears of War, alt dette ser fremragende ud på papiret, men der opstår et problem hvis ingen af de implementerede aspekter fungere. Det er et skydespil i trejdeperson uden kontrol over kameraet hvilket betyder at det er tilfældigt om det er den rigtige eller forkerte side af dække man sidder sig og halvdelen af tiden kan man ikke se hvad man skyder på.

Skyderiet udføres ved ”hjælp” af et auto-aim system der ikke gør forskel på om det er fjender, vægge eller points der sigtes på og det er lidt et problem da det trods alt kun er en af dem der prøver at slå dig ihjel. Grafisk set kan det med lidt god vilje sættes på højde med et spil i midten af sidste generation og lydsiden klarer sig ikke meget bedre.

En ringe trøst ville være hvis, det ligesom så mange andre dårlige spil, i det mindste havde den gode stil at være en kort oplevelse…men sådan skulle det være, spillet tager 6-8 timer at gennemføre eller længere hvis man har selvskadende tendenser nok til at finde alle de gemte ting i banerne. Spil i stedet 50 Cent: Blood on the Sand.

Udvikler: Double Helix Games  Udgiver: EA  Antal Spillere: 1-2  Format: Xbox 360, PS3  Cirka Spilletid: 4-6 timer

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.