Film Review,  Movies

Review | The Wrestler

Da det blev annonceret af Darren Aronofsky skulle instruere et drama om en afdanket wrestler med Mickey Rourke i hovedrollen virkede det ærligt talt en anelse malplaceret, han er trods alt manden bag så eminente (og syrede) film som π, Requiem for a Dream og The Fountain. (¤ Plus han er ved at gøre klar til at instruere remaken af RoboCop, hvilket kun kan blive fantastisk.)
Alle spørgsmål eller tvivl bliver dog hurtigt besvaret med et gribende, dybfølt og personligt portræt af en knækket mand.

Hvert eneste billede og panorering fortæller, mindst ligeså meget som dialogen, historien om Randy ”The Ram” Robinson hvis storheds blot er et minde der hjemsøger hvert eneste minut af hver eneste dag, dage hvor kampen om noget er lige så hård udenfor som indenfor ringen. Mickey Rourke spiller ”Ram” i en hudløs ærlig, karrierebedste og oscarværdig præstation bakket op af Marisa Tomei som stripperen Cassidy ligeledes på kanten af hendes karriere. (¤ Tomei holder sig overraskende godt og er stadig lige fræk selv nu hvor hun nærmer sig 45.)

Instruktør: Darren Aronofsky  Forfatter:  Robert D. Seigel  Medvirkende: Mickey Rourke, Marisa Tomei, Evan Rachel Wood, Todd Barry og Judah Friedlander  Udgivelsesår: 2008  Land: USA  Spilletid: 109 min

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.