Film Review,  Movies

Review | The Taking of Pelham 123

Skuffende remake der ikke formår at frembringe mere spænding end sidste gang John Godey’s bog blev genindspillet i 1998 i form af Tv-filmen med Vincent D’Onofrio og Edward James Olmos, og er ene og alene kommet i biograferne på grund af de to hovedroller.

Denzel Washington og John Travolta spiller hver især ganske udmærket men det hele er bare så ligegyldigt og uinteressant. Selv Tony Scotts high tech visuelle stil, som set i Enemy of the State, Man on Fire og Domino, er her blot en tam efterligning af tidligere værker. (¤ Strope-effekten er ikke og har aldrig været en fed, hvilket mange tilsyneladende ikke har forstået, det er en ting som en 12-årig knægt leger med første gang han rører et kamera og intet andet.)

Note: Man skal ikke lade sig snyde af hurtige biler og stunts i traileren, da den scene kun er filmet for at det skal ligne noget det ikke er.

Instruktør: Tony Scott  Forfatter: Brian Helgeland  Medvirkende: Denzel Washington, John Travolta, James Gandolfini, Luis Guzmán og John Turturro  Udgivelsesår: 2009  Land: USA  Spilletid: 106 min

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.