Game Review,  Games

Review | G-Force

Familievenligt action-platformspil med talende marsvin klædt ud som agenter baseret på den Jerry Bruckheimer produceret live-action børnefilm der snart ruller over de danske biograflærreder. (¤ Den altoverdøvende lyd man kan høre mens man læser dette er mig der for mine lungers fulde kraft råber: ”YES! Woohoo! Det er lige det jeg har brug for, nu er mit liv komplet og jeg kan dø en glad mand så vent venligst mens jeg begår selvmord.)

Spillet er faktisk et ok børnespil, om end en anelse kedeligt og ensformigt, især hvis man sammenligner med f.eks. Ice Age 3 og Night at the Museum 2 der er også er udkommet for nylig. I den store mangel på gode platformspil der har været på denne generation af konsoller, må man en gang i mellem nøjes med middelmådighed hvis man har lyst til at hoppe lidt rundt. (¤ Man kan selvfølgelig gøre det i virkeligheden eller vente til der kommer et nyt Ratchet & Clank spil til vinter hvis man har skrøbelige lemmer og/eller der er lavt til loftet.)

Udvikler: Eurocom Entertainment  Udgiver: Disney  Antal Spillere: 1  Format: Xbox 360, PS3  Cirka Spilletid: 5-6 timer

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.