Game Review,  Games

Review | X-Men Origins: Wolverine

Raven Software arbejdede på et Wolverinespil længe før Activision kom og satte X-Men Origins navnet på, derved gjorde det til et movietie-in og udgivelsesdatoen skulle være den samme som filmen. Det forklarer måske også hvorfor at det går imod normen og rent faktisk er et godt filmspil eller hvorfor historien i spillet kun løst har noget med filmen at gøre.

I stærk kontrast med filmen, der er rated PG13, så er spillet en hård R-rating og den fuldstændigt overdrevne blodige vold kommer nogle gange som en overraskelse i så mainstream et spil.

Det udfolder sig som en God of War-klon med masser af grusomme måder at ende folks liv og et utal af “Quick Time Events” som er ligeså irriterende som altid. Den ensformige buttonmashing-action bliver letter triviel i længden og et par semi-broken bosser trækker ned i den endelige karakter på en ellers underholdende 8-9 timer.

Udvikler: Raven Software  Udgiver: Activision  Antal Spillere: Format: Xbox 360, PS3  Cirka Spilletid: 8-9 timer

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.