Film Review,  Movies

Review | Max Payne

Endnu en tilføjelse til den tilsyneladende uendelige liste af elendige film baseret på computerspil, denne gang går det ud over Max Payne som fra starten var en stemningsfyldt, cinematisk og velskrevet historie, så hvad er der gået galt?

For det første er Mark Wahlberg helt utroligt malplaceret og fejlcastet, jeg er en af de få mennesker der rent faktisk ikke har noget specielt imod Wahlberg…han er en ok skuespiller det minimale antal af gange hvor han får godt materiale (f.eks. The Departed, Invincible og Boogie Nights) men her kan han ikke åbne munden uden at man har lyst til at flække hans kranie med et bat. Materialet bringer mig tilbage til Beau Thorne’s manuskript som formår på samme tid at maltraktere forlaget, miste al sammenhæng og skabe en banal og klichefyldt actionfilmhistorie.

Sidst men bestemt ikke mindst, hvis man nævner Max Payne vil det første man kommer i tanke om være brugen af ”bullettime” slowmotion som var et af ankepunkterne i spillets gameplay, men i filmen bliver det brugt én gang i løbet af de 100+ minutter man skal sidde igennem dette mareridt…det er uacceptabelt.

Instruktør: John Moore  Forfatter: Beau Thorne  Medvirkende: Mark Wahlberg, Mila Kunis, Beau Bridges, Chris Bridges, Chris O’Donnell, Donal Logue og Olga Kurylenko  Udgivelsesår: 2008  Land: USA  Spilletid: 100 min

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.