Nerdy Stats

2020 by the Numbers

2020 blev hvor man mere eller mindre var tvunget til at blive hjemme, men det har rent faktisk ikke ændret det store på tallene, så man tolke det som man vil.

THE NUMBERS GAME

Jeg fik set 210 film for første gang i 2020, hvilket giver et gennemsnit på 17,5 om måneden og et dejligt rundt antal af 4 om ugen. Der blev også plads til at gense cirka 25 film, nogle af dem flere gange. Lige som sidste år, så fortsætter jeg med at gense Spiderman: Into the SpiderVerse, som jeg fik set hele otte gange i 2020.

Af gode grunde kom jeg ikke ret meget i biografen i løbet af 2020. Det endte på 2 ture, det laveste nogensinde, men denne gang var det ikke rigtig min skyld.

Årets samlede tid brugt på at se film ligger på 457 timer, ikke inkluderet al det udenoms så som ekstra materiale, kommentarspor, analyser og så videre.

GENRE DEFINED

På genrefronten blev det fordelt således;
Comedy 91 film
Action 82 film
Drama 70 film
Thriller 66 film
Horror 45 film
Fantasy 37 film
Adventure 35 film
Sci-Fi 33 film
Crime 31 film
Animation 27 film

Inden at min OCD går helt i selvsving, så er jeg godt klar over at disse tal sammenlagt giver væsentligt mere end 210, men nu kan der jo godt stå mere end én genre på en film… så tag lige og slappe af!

ACTING OUT

8 skuespillere deles om førstepladsen som mest sete i 2020 med 4 film (Donnie Yen, Joseph Gordon-Levitt, Scott Menville, Anthony Molinari, Jimmy Tatro, Samara Weaving, Charles Green og Machine Gun Kelly. Lige efter ligger der en hel skare med 3 film blandet andre Tony Jaa, Nicolas Cage, Rob Schneider, Robert DeNiro, Danny DeVito, Joe Manganiello, Ken Marino, Ken Jeong og Scott Adkins. Nicolas Cage ville selvfølgelig ligge nummer 1, hvis han blev talt med for alle de gange jeg har genset Into the SpiderVerse, men det virker som om det er mod reglerne.

ASKING FOR DIRECTIONS

På instruktørfronten er der hele 8 som jeg har set 2 film fra, men ingen med flere. De 8 instruktører er Leigh Whannell, Wilson Yip, Teddy Chan, Peter Segal, Brett Haley, McG, Taika Waititi og Ryuhei Kitamura. Nej, jeg er virkelig ikke klar over hvorfor jeg har set 2 film fra McG…

FOREIGN AFFAIRS

Jeg fik set 46 ikke-amerikanske film i 2020. Hvilket lyder som et ganske godt tal, man skal dog huske at det også inkluderer engelske film, men for det meste dækker det over asiatiske film.

GRADING ON A SCALE

Fordelingen af karakterer ser således ud: Hverken top eller bund karakteren blev brugt i løbet af 2020 og der var heller ingen der kunne klare et 9 tal. 29 film fik karakteren 8, 49 film fik 7, 48 film klarede med nød og næppe en acceptabel karakter med et 6 tal, mens 35 endte lige i midten med 5. 23 kunne ikke klare middel og endte lige under på 4, 15 film fik 3, 6 film endte med 2 og 3 fik den horrible karakter af 1.

PLAYING AROUND

I 2020 fik jeg gennemført 20 spil og så har jeg en god håndfuld spil, hvor jeg er stoppet ved den sidste bane eller endda lige før slutbossen. Hvorfor? Det ved jeg sgu da ikke, jeg er en weirdo.

Længste spilletid ligger på omkring 80 timer i Days Gone og korteste spilletid for et gennemført spil er Is It Wrong to Try to Shoot’em Up Girls in a Dungeon? med cirka 20 minutter.

CLOSURE

2020 var et langt og træls år af mange grunde, men man kan da altid håbe på at 2021 bliver bedre.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.