2020,  Lists,  Movies,  Top 10s

Bye 2020: The Worst

Man kan sige mange ting om det forgangne år, men det har jeg ikke rigtig lyst til, så her er i stedet et par ord om årets dårligste film.

10. Charlie’s Angels
Hvis en film får én til at længes efter McG, så gør man noget grueligt galt. Dræbende kedelig og livløs reboot.

9. The Main Event
Den laveste form for børnefilm, en film der taler ned til alle mennesker i verden.

8. Satanic Panic
Kunne nemt have været en sjov og spændende gyserkomedie, men der træffes konsekvent det dårligste valg ved enhver mulighed.

7. Playing with Fire
Det var ikke som om at forventningerne var store til denne film, men den overrasker konstant ved ikke engang at kunne nå de 90’er familiekomedier, som den efterligner, til anklerne.

6. Dolittle
Fra de største film i verden til dette makværk af en genindspilning… flot klaret, Robert Downey Jr.

5. Sextuplets
Jeg kan egentlig godt lide Marlon Wayans, men dette dødfødte forsøg på en komedie er endnu dårligere end den gang hvor Martin Lawrence forsøgte at efterligne Eddie Murphy.

4. The Last Days of American Crime
Kedelige og tåbelige actionfilm varer gudskelov sjældent mere end 90 minutter… Olivier Megaton føler af en eller anden grund at The Last Days of American Crime burde vare mere end 145 minutter, gab!

3. Rambo: Last Blood
Det er meget muligt at han selv har skrevet karakteren, men jeg er rimelig sikker på at Sylvester Stallone har glemt hvem John Rambo er.

2. Welcome to Sudden Death
Hey, er der nogen der kan huske den der ligegyldige Van Damme film fra 90’erne? Nej? Cool, så laver vi den da bare igen og der er sikkert ikke nogen der bider mærke i at det er overdrevet elendigt… Michael Jai White fortjener meget bedre.

  1. Fantasy Island

Blumhouse har produceret en masse gode film, men der er også en anden side, den som producerer horrible gyserfilm… gæt hvilken side Fantasy Island hører til.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.