Film Review,  Movies

Review | Ava

Hvert år kommer der en syndflod af ligegyldige og ubrugelige actionthrillers direkte til video, normalt med en eller anden afdanket stjerne i hovedrollen. Hvordan er Ava anderledes?

Det er den skam heller ikke, men man har forsøgt at skjule sandheden med en pakket rolleliste og en atypisk instruktør.

Ava er en luset skodfilm som er normen for folk som Bruce Willis, Danny Trejo og sidens ellers så elskede Nic Cage, men man gjort et desperat forsøg på at ændre den optik ved at fylde rollelisten med skuespillere som Jessica Chastain, Colin Farrell, Common, John Malkovich og Geena Davis.

Ingen af de ellers talentfulde skuespillere bruges til noget af værdi, manuskriptet er forfærdeligt og alle jabber bare igennem det for at få det hurtigst muligt overstået. Den eneste som er tilnærmelsesvis underholdende at se på er John Malkovich, men den mand har været ligeglad med alting de sidste ti år og en gang i mellem er den komplette indifference bare ganske morsom.

Instruktøren Tate Taylor, som tidligere har lavet film som The Help og The Girl on the Train, virker som et malplaceret valg bag kameraet. Filmen føltes livløst og tamt, hvilket er lidt et problem for en actionfilm, hvis han i det mindste havde skabt noget liv i de dramatiske scener, men det hele virker så uengageret og påtaget.

Ava er en reel ulv i fåreklæder i det at det ikke er meget mere end en elendig direkte til video film dækket af stjernestøv.

Instruktør: Tate Taylor Forfatter: Matthew Newton Medvirkende: Jessica Chastain, John Malkovich, Colin Farrell, Common, Jess Weixler, Ioan Gruffudd, Diana Silvers, Joan Chen og Geena Davis Udgivelsesår: 2020 Land: USA Spilletid: 96 min.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.