Game Review,  Games

Review | Battletoads

2020 har på alle måder været et underligt år, hvor der er sket mange besynderlige og uventede ting, men idéen om at nogen kunne finde på at udgive et nyt Battletoads spil må stadig være ganske højt på den liste.

Det har været utroligt sløjt med exclusive Microsoft titler denne generation, men hvis de håber på at Battletoads kunne være nogen form for trækplaster, så er der nogen som burde finde en fyreseddel i postkassen. Selv som en gratis ekstra på deres ellers fremragende GamePass, er det umådeligt svært at anbefale spillet til nogen.

Det kan selvfølgelig debatteres og jeg vil ikke sidde her og påstå at jeg har ret, men jeg vil argumentere for at Battletoads aldrig har været godt, at det bare var en billig Turtles knockoff, man var little kids og det var en anden tid. Nostalgiske følelser eller ej, kunne til gengæld være fuldstændig ligegyldigt hvis dette produkt havde været godt, men Battletoads 2020 rammer ingen af sine mål.

Mange har forsøgt sig, men forsvindende få har haft succes med at bringe beat’em ups ind i det nye årtusinde. Mange beat’em ups var klassikere tilbage i arcadehallerne og dengang var de dominerende, men i de moderne stuer er det bare for simpelt og ensformigt.

Det understreger Battletoads noget så kraftigt, da man nærmest ikke når igennem spillets anden bane før det bliver kedeligt. Det forsøger spillet at rette op på ved at smide alverdens minigames i nakken på spilleren. Der er selvfølgelig de klassiske hoverbike sektioner, man kommer også ud for sten saks papir, et Bust a Move ripoff, frustrerende puzzles og en helvedes masse quicktime events… Det er halvvejs sjovt den første gang, men det bliver gentaget til en uendelighed.

Grafisk ligner det en tarvelig flash animation fra 90’erne, men i det mindste er det consistent og passer til resten. I teorien passer humoren også perfekt til hvad der ellers er på skærmen, en slaraffenland af dick & fart jokes som ville være for lave til selv den værste episode af Beavis and Butthead. Det bliver meget hurtigt pinligt.

Ens lyserøde nostalgi briller skal eddermame være hinkesten hvis man skulle kunne anbefale Battletoads, selv hvis man kan få det gratis.

Udvikler: Rare Udgiver: Microsoft Antal spillere: 1-3 Format: Xbox One Cirka spilletid: 4-5 timer

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.