2017,  Lists,  Top 10s

Top 10 Worst Movies of 2017

Der skete mange forfærdelige og direkte tåbelige ting i 2017: Mange af dem skete indenfor væggene af det hvide hus, men der var også rigeligt med tåbeligheder i filmindustrien, rent faktisk var der så mange helt igennem dumme film at der ikke engang var plads til Transformers: The Last Knight på denne top 10 liste…

10. Pottersville

Noooooo! Why, Michael Shannon, Why?!? Hvad har du gjort? Hvem skylder du penge? Hvem har taget din familie som gidsler? Et eller andet må der være på færde, for hvorfor ville man ellers takke ja tak til denne himmelråbende elendige “komedie”? Shannon, I love you man, men jeg har aldrig været tættere på at knække skiven mens jeg så filmen.

9. Trolls

Trolls var afskyelige dengang de var populære og det bliver der ikke ændret ved i 2017, den eneste forskel er at nu har de også en afskyelig computeranimeret tegnefilm.

8. Arsenal

Tilbagevendende læsere vil vide at jeg godt kan lide Nicolas Cage og sætter pris på når hans overspil forvandler ham til Crazy-Cage, men det kan ikke redde alle film. Ikke nok med at han på ingen måde kan redde, selv med overspil ad libitum, men jeg har ingen anelse om hvad han reelt laver i denne film. Han er gemt bag en pjusket paryk, busket overskæg og en stor falsk tud, tilsyneladende uden grund. Et langt større problem er, at spørgsmålet om hvorfor Cage drukner i dårlige make-up effekter, er langt mere interessant end resten af filmen.

7. Killing Gunther

Killing Gunther er en 3 minutters Saturday Night Live sketch, endda en enormt usjov én af slagsen, forlænget til halvanden time. Det er en pine at komme igennem… Arnold Schwarzenegger er uden tvivl det bedste ved dette makværk, men han er aller højst med i et par minutter, så det hjælper ikke de resterende 88.

6. The Assignment

I The Assignment spiller Michelle Rodriguez en hitman med tryk på “man”, komplet med computerdiller og alting, mafiaen giver Michelle en kønsskifteoperation som straf og nu vil Michelle have hævn… filmen er dummere end den sætning jeg lige har skrevet.

5. Armed Response

Wesley Snipes har været væk fra filmverden i lang tid, selvforskyldt men det gør jo ikke tiden kortere. Jeg savnede ham og havde bare lyst til at se ham i et eller andet… jeg burde sætte højere krav. Armed Response er ikke bare en elendig b-film, den er også dræbende kedelig.

4. Altitude

Har Denise Richards nogensinde været god i noget? Det er retorisk spørgsmål, for hun har ikke engang været tæt på; hun har store bryster (yay, i guess), hun var det værste ved Starship Troopers og så var hun katalysator for sætningen “I thought Christmas only came once a year” i den der James Bond film. I Altitude er hun mere succesfuld… i at få Dolph Lundgren til at fremstå som en oscarværdig skuespiller.

3. The Circle

Vi har alle ældre medlemmer af familien som ikke forstår internettet, som konstant trykker på dumme ting på facebook og generelt bliver bange for enhver løgn som medierne smider efter dem. The Circle er som en skræmmekampagne lavet specielt til disse mennesker, det er himmelråbende tåbeligt, hvis man bare har den mindste form for fornuft. Jeg havde aldrig troet at jeg skulle smide en Tom Hanks film blandt de 3 dårligste film, men selv ikke Hanks er immun for idioti.

2. Geostorm

Som An Inconvenient Truth fortalt gennem Fox News, Geostorm er så skræmmende dum at det faktisk gør ondt at se den. Ofte er katastrofefilm dumme på den underholdende måde, men Geostorm føltes som et direkte angreb på ens hjerneceller. 2 frustrerende timer at mit liv som jeg aldrig kan få igen.

1. The Emoji Movie

Sharknado 5: Global Swarming kunne sagtens være endt på denne plads, men jeg har aldrig inkluderet Asylums film på nogen lister, så hvorfor skulle jeg begynde nu… Desuden så er The Emoji Movie ikke kun det værste Hollywood har at byde på og noget nær den reneste form for idioti, men er også en film der handler om FUCKING emojis. En sørgelig beskrivelse af hvad det er for en verden vi lever i.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.