GaGa Says,  Games

20 Years of GaGa: The One About Just One More Game

Der var engang, hvor man betalte for spil, lidt efter lidt… vent, det gør man stadigvæk.

Jeg har brugt mange penge på arcademaskiner igennem min ungdom.

(Kære potentielle læser under 25 år, der var engang hvor man bevægede sig ud i verden for at spille computerspil, de var ikke allemandseje som de er i dag, men i stedet store trækabinetter med indbyggede joysticks og tv-skærm, man kaldte dem arcademaskiner. De kunne være opstillet i den lokale biograf, grill bar eller måske endda en hel arcadehal, hvis man var heldig. Hvis der ikke var kø foran maskinen, så kunne man få lov til at spille en kort stund for den beskedne pris af op til 10 kroner. Man kunne prøve spil som man ikke kunne derhjemme og så kunne man jagte en highscore som man så kunne prale med i skolegården)

Denne kærlighed til arcadespil og jagten på highscores, har resulteret i mange timer i spil som Geometry Wars. Det første spil var måske den største overraskelse, men efterfølgeren er i mine øjne et meget bedre spil, poleret til perfektion, udvidet med gamemodes og endnu mere vanedannende. Det kan stadig spilles på Xbox, men man bør ignorere det tredje spil i serien, da det på ingen måde er navnet værdigt.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.