News,  Releasedates

Out This Week: The Superhot Girls of Dunkirk

Nye udgivelser for ugen 17.07. – 23.07. Blandt andet Dunkirk, Superhot, Logan og Kong: Skull Island

Ugens primære biografpremiere er uden tvivl Christopher Nolan’s Dunkirk. Ja, der udkommer også komedien Girl’s Night Out med Scarlett Johansson og den er sikkert meget sjov, men når der står Nolan på plakaten så tager det altså alt fokus. Denne gang folder han sig ud i det autentiske krigsdrama Dunkirk. Der er lovning på intenst drama, flotte billeder og et telentfuldt cast som blandt andet inkluderer Mark Rylance, Tom Hardy, Kenneth Branagh, Cillian Murphy og Harry Styles.

De danske hjemmebiografer modtager endelig en vellykket Wolverine-film i form af ‘s Logan. Hugh Jackman spiller endnu engang hovedrollen og bliver denne gang støttet af Patrick Stewart, Boyd Holbrook, Stephen Merchant og den imponerende nybegynder Dafne Keen. Danny Boyle’s efterfølger til hans eget mesterværk, Trainspotting, har også premiere og hele det originale cast vender tilbage. Blnadt mandehørmen er der også nogle stærke kvinder at finde i Mike Mills’ 20th Century Women med Annette Bening, Elle Fanning og Greta Gerwig.

I de engelske stuer kan man glæde sig over Disney’s voldsomt succesfulde remake Beauty and the Beast. Den lever på ingen måde op til originalen, men den er da et kig værd. I det mere dystre hjørne kan man se Kristen Stewart i Olivier Assayas’ roste thriller Personal Shopper. På genudgivelsfronten kan man finde Steven Soderbergh’s klassiker Sex, Lies & Videotape med blandt andre James Spader og Andie MacDowell.

Amerikanerne har lidt mere at glæde sig over, heriblandt Jordan Vogt Roberts’ Kong: Skull Island med Tom Hiddleston, Brie Larson, John Goodman og Samuel L. Jackson. Jeg var meget positivt overrasket over filmen, det var en flot og underholdende throwback til de gammeldags monsterfilm. Man kan også nyde Brie Larson i Ben Wheatley’s Free Fire. Filmen er en lang shootout, fyldt med sort humor og har også Armie Hammer, Michael Smiley, Cillian Murphy og Sharlto Copley på rollelisten.

BIOGRAF

Dunkirk, Girl’s Night Out

DANSK BD / VOD / DVD

Sameblod, Trainspotting 2, Logan, Gold, Resident Evil: Vendetta, All We Had, Kill’em All, 20th Century Women

ENGELSK BD / DVD / VOD

The Levelling, God Eater part 1, The Beauty and the Beast, Resident Evil: Vendetta, Personal Shopper, Aquarius

Older titles & Re-Issues

A Streetcar named Desire, Who’s Afraid of Virginia Wolf, Sex Lies & Videotape

AMERIKANSK BD / DVD / VOD

Fight for Space, Another Evil, Karate Kill, Buster’s Mal Heart, Kong: Skull Island, The Promise, Resident Evil: Vendetta, Free Fire

Older titles & Re-Issues

Stalker, Freeway, Stormy Monday, The Bat People, Honey I Blew Up The Kid, Blood Alley, Last of the Finest, The Seduction, No Man’s Land, State Fair

GAMES

99Vidas, Archangel, Children of Zodiarcs, Conga Master, Fallen Legion, Orcs Must Die Unchained, Robot Riot, Superhot, Yonder, Moon Hunters, What Remains of Edith Finch, Gigantic, Fortnite

New to NETFLIX in the last week

Real Rob s1, Killjoys s2, Area 51, That Girl in Yellow Boots, The Candidate, Prom Night, To the Bone, Friends from College s1, Buddy Thunderstruck, Demon Inside, The Stepfather

Al releaseinformation er med forbehold for ændringer.

Creator of gagathemovies.dk , writer, lover & hater of movies, games and television...and by the way, this bio is broken!

Got Something to Say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.